sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Oman seuran kisat

Viikko väliä ja sit taas kisailtiin, tällä kertaa taas kotikulmilla oman seuran järjestämissä kisoissa :)

Tuomarina kisoissa toimi Marjo Heino ja hänellä oli kyllä hyvin mielenkiintoiset radat. Alkuunsa radat tuntui siltä että eihän niistä voi mitenkään selvitä, mutta ei ne nyt loppupeleissä niin kamalan vaikeita ollutkaan.

Eka rata lähti hyvin käyntiin ja miusta meno tuntui paremmalta kuin ikinä aiemmin. Nolla oli lähellä mutta koska kyse on agilitystä niin kaikki voi kaatua hyvinkin pieneen lipsahdukseen. Ja kyllähän sinne se pienen pieni lipsahdus mahtui mukaan ja lopputuloksena hyl. Yksi ylimääräinen putki suoritettiin matkalla. Hieman harmitti, mutta silti fiilis oli super hyvä radan jälkeen, sillä meno tuntui tosi hyvältä.

Toisella radalla tehtiin jotain sellaista mitä tuomarikaan ei heti osannut tuomita. Stella lähti puomin kontaktilta suoraan eteenpäin, hyppäsi keinun yli koskematta esteeseen lainkaan ja kääntyi sen jälkeen miuta kohti ja lähti pujottelemaan niinkuin oli tarkoituskin ;) tuomari joutui hetken aikaa miettimään että minkä tuomion keinun yli loikkaamisesta alkaa ja hylkyynhän hää sitten päätyi. Loppurata oli taas jälleen todella hyvä.

Mikä tärkeintä ja parasta niin yksikään rima ei edes kolahtanut kummallakaan radalla, hyvä Stella! Stella ei kunnioita rimoja ollenkaan ja kiirehtii vain eteenpäin joten rimaan osuminen ei tunnu missään. Samanlainen ongelma kuin Chocollakin oli monta vuotta, mutta itse olen nyt kehittynyt ehkä sen verran että osaan tehdä asialle jotakin. Tällä hetkellä kaikissa treeneissä rimat on eri korkeuksilla siitä syystä että Stella oppisi lukemaan rataa ja miettimään oikesti että mitä siellä radalla kuuluu tehdä.

On myös ilo huomata että Stella pysyy hyvin kuulolla vaikka käykin todella kovilla kierroksilla ennen radalle lähtöä. Choconhan kanssa radat meni aina ihan penkin alle jos se räyhäs ennen radalle lähtöä, mut Stellaan tuo räyhääminen ei onneksi tuolla tavalla vaikuta.

Retoskin kävi taas haistelemassa kisatunnelmia ja kyllä se vaan on reipas poika, ei voi muuta sanoa! Hienot koirat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti